Just Blues

blues, folk, americana si alte radacini

Muzicuțistul și cotoii săi nocturni

Posted by Victor pe 25/05/2010

RICK ESTRIN & THE NIGHTCATS vor susține un concert în premieră absolută est-europeană la București, pe 10 iunie 2010, la Hard Rock Cafe.

Descoperit de legendarul Muddy Waters, muzicuțistul Rick Estrin are în spate peste 30 de ani de carieră în slujba bluesului, 10 albume lansate până în prezent, nominalizări la Grammy și un renume pentru showurile sale colorate, pline de viață.

 „Pentru a conserva spiritul platformei Blue Moods, ne-am propus ca după reinterpretarea ‚britanică’ a blues-ului oferita în martie de Snowy White să surprindem din nou fanii acestui gen cu un concert inedit, să îi spunem… de „swinging” blues, susținut de unul din fondatorii trupei Little Charlie & The Nightcats, excepționalul compozitor și muzicuțist Rick Estrin. O nouă premieră absolută în această parte a Europei.”, declară Ioan Big, Head of Design, Event Plus.

În cadrul concertului Rick Estrin & The Nightcats de la București, în opening act va cânta Marcian Petrescu, cel mai bun muzicuțist de blues al momentului din România, împreună cu Trenul de Noapte, singura trupa de harmonica blues din țară. (Sursa: Event Plus)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: