Just Blues

blues, folk, americana si alte radacini

Greucenii au venit, chiar și fără megastadioane

Posted by Victor pe 15/06/2010

Pornind de la concertul lui Clapton (care la nivel muzical a fost din cu totul altă ”ligă” față de Dylan), mă întrebam de ce anul ăsta promoterii noștri au lăsat-o mai ușor cu găștile indie? Anii trecuți, i-am auzit pe Franz Ferdinand, Muse, Editors.

Anul ăsta We Have Band n-au mai venit, din cauza norului vulcanic islandez. Au venit în schimb AC/DC, Clapton, Dylan și urmează d-alde Aerosmith și apoi alți câțiva ”grei” la Sonisphere (Alice in Chains, par egzamplă). Cât despre Massive Attack, permiteți-mi să-i pun tot la categoria ”greuceni”.

O fi pentru că Marcel Avram a intrat și el mai vârtos pe piața muzicală de la noi? O fi pentru că e criză și organizatorul prevăzător se gândește să meargă ”la sigur”? Nici măcar nu sunt întrebări retorice. Chiar nu am habar…

Și încă ceva: vă mai amintiți cum ni se tot vindeau gogoși cum că cei mari (inclusiv AC/DC) nu calcă pe la noi, pt. că nu avem stadioane suficient de mari, bla, bla…?

Potrivit organizatorilor de evenimente România nu dispune, în prezent, de o arenă suficient de mare pentru a putea găzdui concerte ale unor nume precum U2, AC/DC şi Madonna. (realitatea.net, februarie 2009)

Păi, anul ăsta cum de s-a găsit loc pentru toți fițoșii ăștia de muzicieni însetați de hectare și cvartale? Tot așa, n-am nici un răspuns…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: